Sosyal Konut Arsası satışa çıktı

Sosyal Konut Arsası satışa çıktı Sosyal Konut Arsası satışa çıktı
A- A+
Reklam

Dar gelirliye konut yapacağım diye Bolu’da binlerce insana umut veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Dağkent Mahallesindeki sosyal konut projesi arsasını satışa çıkardı.

Bolu Belediyesini 4 yılda iflasın eşiğine götüren Bolu Belediye Başkanı kaynak yaratmak adına günü birlik çözüm olan Belediyeye ait arsaları satmaya devam ediyor. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu Belediyesine kazandırılan birbirinden kıymetli arsaları peşpeşe satmasına karşılık, gerek Belediyeye ait Şirketlerin zarar etmesi gerekse de yanlış yatırımların yol açtığı dar boğazdan bir türlü Bolu Belediyesini kurtaramıyor.

Karacasu yolundaki arsadan başlayarak, yine Dağkent’te otel alanı olarak belirlenen arsayı satan, ardından da Karayollarından alınan Paşaköy yolundaki arsayı ve yine ardından Adliye’nin yanındaki D-100 üzerindeki değerli arsaları yok parasına satan Tanju Özcan’ın sattığı diğer şehir içindeki küçük parsellerin ise sayısı bilinmiyor.

Son olarak da Atakent Konutlarının yapılmasının planlandığı Dağkent Mahallesi’ndeki arsa satışa çıkarıldı. Resmi Gazetede, Bolu Belediyesi tarafından arsanın satışı için ihale duyurusu yapıldı. 21 bin 148 metrekarelik arsa için 130 milyon 65 bin 858 lira muhammen bedel talep edildi. Arsanın satış ihalesi 18 Temmuz Salı günü saat 14.00’da Bolu Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler